Felhasználási Feltételek

FIGYELEM! Amennyiben nem értesz egyet a Felhasználási Feltételekkel, nem tekinted magadra nézve kötelezőnek azt, NEM használhatod a játékot!

Szolgáltatás

A Warinfect.com oldal (továbbiakban: webalkalmazás) használata szigorú feltételekhez kötött. A játékba való regisztrálással, a játék szerverével történő bármilyen kommunikációval igénybe veszed a Warinfect.com webalkalmazást, mely során kijelented, hogy elolvastad, megértetted és elfogadod a Felhasználási Feltételeket.

Adatvédelem

A webalkalmazás használója (továbbiakban játékos) tudomásul veszi, hogy a webalkalmazást csakis saját felelősségére használhatja! A Warinfect.com nem vállal semmilyennemű felelősséget az adatvesztésért, adatok harmadik fél által történő ellopásáért, a szolgáltatás minőségéből adódó problémákért. A Warinfect.com fenntartja a jogot, hogy tárolja a személyes adatokat. Ilyen adatok lehetnek: IP cím, csatlakozási idő, csatlakozási módszer, regisztrált e-mail cím és a megadott személyes adatok. A Fórumon megadott adatok szintén tárolásra kerülnek. A játékos adatait harmadik személynek promóciós célokra a Warinfect.com átadhatja. A játékos bármikor tiltakozhat adatai tárolása miatt. A tiltakozást követően a játékos kérvényezheti adatai törlését.

Regisztráció

A webalkalmazás teljeskörű igénybe vétele regisztrációhoz köthető. A játékos kijelenti, hogy a regisztrációkor megadott adatok érvényesek, valódiak. Tilos ugyanannak a személynek többször regisztrálnia illetve több profilt párhuzamosan futtatni a játékban. Az ilyen játékos azonnali kitiltásban részesül.

Fórum

A Warinfect.com különféle csatornákat biztosíthat a játékosok közti kommunikáció megteremtésére. A játékos tudomásul veszi, hogy a kommunikáció során az üzeneteket a rendszer elmenti. A játékos felelős az üzenetek tartalmáért. Szeméremsértő, idegengyűlölő, támadó és törvénytelen tartalom beküldése tilos! Ugyancsak tilos más szolgáltatásokat, játékokat, termékeket reklámozó, azokat népszerűsítő tevékenységeket folytatni ezeken a csatornákon.

Tiltott tevékenységek

A játékos nem használhat olyan programot vagy mehanizmust mely megváltoztatja a szolgáltatás működését, megjelenését. A játékosnak tilos olyan műveletet végeznie mely elfogadhatatlan vagy mértéken felül használják a technikai erőforrásokat. Szigorúan tilos minden olyan tevékenyég, melyek jogtalanul előnyhöz/hátrányhoz juttatnak egy vagy több játékost, ide tartozik például a többszöri regisztráció illetve más profiljának "ellopása". A játékba való regisztráció során kijelented, hogy egyetértesz az itt felsorolt, általános viselkedési normákkal, és magadra nézve kötelezőnek fogadod az alkalmazásukat. A Felhasználási Feltételek megszegésekor játékostól időlegesen vagy folyamatosan a Warinfect.com megtagadhatja a szolgáltatás elérését, külön indok nélkül.

Tilos az oldal rossz hírnevét kelteni látogatók megtévesztő módon történő idecsalogatásával, erőszakos link terjesztéssel (spam), vagy ezekhez fűződő bármilyen tevékenységgel!